В Україні 15 червня грози, місцями град і шквали 15-20 м/с. Вдень температура буде досягати 23-32°. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

За її словами, Україна у понеділок - у зоні впливу циклонів, тому очікуються періодичні дощі з грозами. Хіба що на Сході без істотних опадів.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

У Києві 15 червня вночі місцями невеликий, вдень помірний короткочасний дощ, місцями гроза. Температура вночі 16-18°, вдень 26-28°. У Київській області також очікується дощ, місцями гроза. Температура вночі 13-18°, вдень 23-28°.
"Тобто, ось та кусюча люта спека відступила. Поки що. У Києві 15-го червня очікується нестійка погода, періодично дощ, гроза, вдень +25+28 градусів. Найближчим часом у Києві передбачається волога погода з локальними дощами (діаграма), у другій половині наступного тижня температура повітря підвищиться", - зазначає Діденко.

Така, що там казати, очікувана зміна синоптичної ситуації порадує. Проте не забувайте, що саме різка зміна погоди найбільше на нас впливає.

Циклонічна система з циклонами Nadine та Оctavia 1 з Octavia 2 рулитимуть погодою у більшості країн Європи. 13-14...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 12 juni 2020

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.ua , для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.