Завтра, 15 червня, в Україні очікуються дощова погода. Про це у Facebook повідомляє Укргідрометцентр.

"15 червня в Україні короткочасні дощі (вночі місцями), грози. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, вдень в південно-східній та північно-східній частинах подекуди град і шквали 15-20 м/с. Температура вночі 13-18°, вдень 23-28°, на сході до 32°", - йдеться у повідомленні.

Як прогнозують синоптики, вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с. Вдень в південно-східній та північно-східній частинах подекуди град і шквали 15-20 м/с.

Відомий синоптик Наталка Діденко зауважує, що кусюча люта спека відступила. Поки що. У Києві 15-го червня очікується нестійка погода, періодично дощ, гроза, вдень +25+28 градусів. Найближчим часом у Києві передбачається волога погода з локальними дощами, у другій половині наступного тижня температура повітря підвищиться.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Така, що там казати, очікувана зміна синоптичної ситуації порадує. Проте не забувайте, що саме різка зміна погоди найбільше на нас впливає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.ua , для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.