Черговий спеціальний евакуаційний рейс з Канади вже вирушив до Києва. Він доставить до України 263-х громадян. У посольстві сподіваються, що це останній евакуаційний рейс. Про це у Twitter повідомило посольство України в Канаді.

Рейс, який вирушив із Торонто у неділю, 14 червня, виконує авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України". У пресслужбі посольства зазначили: "Сподіваємося, спецрейси нам більше не знадобляться".

Спецрейс з Канади, фото: twitter.com/UKRinCAN
Спецрейс з Канади, фото: twitter.com/UKRinCAN

4 червня черговий спецрейс з українцями вилетів до Києва зі США із 253 пасажирами на борту. Попередній рейс зі США вирушав з Нью-Йорка 31 травня, доставивши додому 260 українських громадян.

Раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій анонсував 33 нових спецрейси в Україну від початку червня. Варто зауважити, що з 16 червня відновлюються регулярні рейси з Міжнародного аеропорту "Київ".

Скріншот: twitter.com/UKRinCAN
Скріншот: twitter.com/UKRinCAN

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, працювали на російські компанії, що фінансують терористів — СБУ заблокувала роботу call-центру на Донбасі

Як повідомляв портал "Знай.ua", США, Британія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців – які умови перетину кордонів. Владислав Криклій розповів, які країни готові приймати українців з 15 червня

Також "Знай.ua", Зеленський випив кави в кафе, яке повинно бути зачинене