У небі над столицею Канади, Оттавою, зіткнулися два невеликих пасажирських літаки. При цьому обидвом екіпажам і пасажирам вдалося вижити.

Про це повідомляє CBC.

Один невеликий літак впав у воду, інший аварійно приземлився у найближчому аеропорту - жертв немає. На борту першого літака перебував 70-річний пілот. Саме його повітряне судно після зіткнення в повітрі з іншим літаком впало в річку Оттава близько затоки Констанс.

Очевидці одразу ж зателефонували в службу 911. До місця події попрямували кілька човнів і допомогли врятувати пілота. Зараз він госпіталізований з дрібними травмами.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Марк Халлам живе поруч, де сталася катастрофа, і сказав, що його син після зіткнення побачив, як поплавковий літак перейшов у спіраль, а потім зазнав аварії з носом - спочатку в річку. Халлам сказав, що бачив літак догори дном у воді, додавши, що пілоту вдалося вибратися самостійно, перш ніж його витягнули на понтонний човен і вивезли на берег.

Пасажирами іншого літака були четверо людей, серед них дитина. На щастя, пілоту вдалося благополучно посадити повітряне судно в аеропорту Арнприора. Щоправда, літак все ж отримав механічне пошкодження носового колеса при аварії.

Тим не менш, всі пасажири і екіпаж залишилися неушкодженими. Зараз цей інцидент розслідує Рада з безпеки транспорту Канади.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше не розминулися - два пасажирські літаки зіштовхнулися в аеропорту.

Як повідомляв портал Знай.ua, Літак з російськими пасажирами потрапив у резонансну аварію: "Відмовили двигуни, ніхто не долетів".

Також Знай.ua писав, що Російський літак "впустив" жінку з дитиною.