Українець показав, що знайшов у себе на дачі у Богуславі на Київщині отруйного павука. Про це повідомляє у facebook мама одного із випускників, які намагаються спробувати пройти тестування.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Ось такий сюрприз знайшов сьогодні у себе на дачі у Богуславі! Прямо біля дверей у будинок. Трохи погуглив, виявляється цей павук не тільки страшний на вигляд, але й отруйний! Це павук АГРІОПА (або ще називають павук-оса, павук-зебра). Зазвичай, вони живуть в дуже теплому кліматі, на півдні України. Але як бачимо уже й до нас перебралися потроху. Його укуси особливо небезпечні для дітей та людей алергиків! Тож друзі, будьте обережні! Чи знаходив хтось тут теж подібних павуків??", - зазначив користувач.

Павук, фото: youtube
Павук, фото: youtube

Останнім часом через різку зміну клімату в Україні дедалі частіше трапляються тварини, комахи і павуки, які раніше не могли жити у нашому кліматі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Глобальне потепління масово знищить мільйони живих істот, які наслідки кліматичного Апокаліпсису.

Також "Знай.ua" писав, що глобальне потепління залишить відпочиваючих без пляжів, скільки райських куточків зникне