14 червня народного депутата України Миколу Тищенка призначили керівником міської організації Києва партії "Слуга народу". Про це заявили на офіційному сайті політсили.

"Для мене сьогодні особливий день - я очолив київську осередок партії "Слуга народу". Ми створюємо справжню народну партію, яка прийшла в політику надовго", - сказав Тищенко.

У той же час, багато досить критично поставилися до подібного призначення. Серед критиків опинився і народний депутат Гео Лерос.

"Кияни, нам знову подали х@еву котлету з півня.

Тищенко став головою партії Слуга Народу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадую, Коля перебуває під слідством за підробку документів, коли банк кинув на 2 млн доларів, за останні пів року тільки на ЭкоБудТрейді Комарницького-Тищенко-Єрмака-Кучера розпиляли 1,5 млрд грн, а він сам причетний до лже мінування Олександрівської лікарні в розпал пандемії і цей список бездонний!

Невже мажоритарники Києва сіли з протухлою котлетою в одну маршрутку?

Ви не знаєте, що вже майже весь міський список проданий за таксою 300-500 тис доларів за місце?

@баний сором!

Шановні депутати,

Зверніть увагу, як банда Єрмака набирає обертів і ср@ть вони хотіли на вашу думку.

Це ваша репутація стає інгредієнтом протухлї страви у Велюрі."

Киевляне, нам опять подали х@евую котлету из петуха. Тищенко стал главой партии Слуга Народа в Киеве. Напоминаю, Коля...

Geplaatst door Geo Leros op Zondag 14 juni 2020

Раніше Знай писав, що народний депутат від партії “Слуга Народу” Микола Тищенко поділився знімком, як роздає допомогу літнім жителям Києва.

В мережі пишуть, що побачивши знімки з продуктовим набором, який вручає Микола Тищенко, було важко повірити, що це саме чиновник на них.

До цього українці й так знали Миколи Тищенка за телевізійними шоу, а під час карантину він прославився ще більше. Поки всі ресторани по країні були закриті на карантин і підприємці мали збитки, ресторан "Велюр" Миколи Тищенка регулярно відвідували його колеги по парламенту. Коли про це стало відомо громадськості, українців дуже обурив вчинок народного депутата.