Відомий російський пластичний "хірург" Олена Верді, яка згубила життя щонайменше сімом пацієнтам, померла в лікарні Краснодара, не приходячи до тями.

Про це повідомляє низка іноземних ЗМІ.

Варто зауважити, історія лже-лікаря отримала широкий громадський резонанс після того, як підприємлива жінка без спеціальної освіти вирішила попрацювати пластичним хірургом. Протягом чотирьох років вона калічила своїх клієнток - деякі з її пацієнтів залишилися інвалідами.На рахунку "хірурга", яка купила диплом, є і одна померла; Верді зробила жінці ліпосакцію, а через двадцять годин пацієнтка померла.

Дівчина, яка працювала хірургом з купленим дипломом

Після цього останню було затримано та вручено підозру як мінімум в семи епізодах надання медпослуг, що не відповідав правилам безпеки і спричинили тяжку шкода здоров'ю.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А вже 4 червня в Ленінському районному суді Краснодара мало відбутися перше засідання у справі Верді, але вони були перенесені через неявку підсудної. Тоді і стало відомо, що лжехірург знаходиться в медичній установі в комі. А вже наразі з'ясувалося що жінка померла, не приходячи до тями.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві дитина втопилася у Дніпрі на пляжі "Африка".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Павлограді охоронець "АТБ" врятував жінці життя.

Також Знай.uа писав, що під Дніпром з водойми виловили труп молодої жінки.