В Україні в черговий раз пом'якшили карантин — що змінилося і куди відтепер можна полетіти

У понеділок, 15 червня, в Україні перейшли до чергового етапу пом'якшення умов карантину. Зокрема, відтепер скасовано заборони на перехід в анексований Крим з Херсонської області, а також частково відновлюється міжміське та авіасполучення.

Місцеві вибори через пандемію можуть перенести? Україні вказали на 50 невтішних прикладів

Місцеві вибори в Україні, які повинні відбутися 25 жовтня, можуть перенести через пандемію спричинену коронавірусом.
Ситуація із поширенням коронавірусу досить разюче вплинула на організацію виборчий процесів та проведення виборів в усьому світі. Досвід понад 50 країн у перенесенні місцевих виборів невтішний. Планово вдалося провести голосування лише одиницям.

Люди на інвалідних візках отримають рівні права з велосипедистами

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З сьогоднішнього дня набуває чинності закон “Про організацію дорожнього руху для осіб, які пересуваються в колісних кріслах”. Верховна Рада прийняла його ще 14 грудня. Головні зміни полягають у тому, що візочники будуть підкорятися тим же правилам дорожнього руху, що і велосипедисти.

Пробне ЗНО в Україні - батьки випускників б’ють на сполох, не працює ніде від Києва до Одеси

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання в режимі онлайн стартувало 15 червня об 11 годині, але сайт не працює. Про це повідомляє у facebook мама одного із випускників, які намагаються спробувати пройти тестування.

Ляшко з Тимошенко не дарма ходили на каву, сталось непередбачуване

Юлія Тимошенко та партія "Батьківщина" офіційно підтримали лідера Радикальної партії Олега Ляшка на довиборах до Верховної Ради по 208-му виборчому окрузі на Чернігівщині. Таку заяву лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко зробила перед журналістам під час брифінгу на погоджувальній раді у парламенті.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше