В Росії, а точніше в Москві, невідомий влаштували масштабну перестрілку та розстріляли правоохоронців, які зупинили водія, що порушив ПДР.

Про це повідомляє низка іноземних видань.

Як відзначається, інцидент стався на Ленінському проспекті російської столиці після того, як співробітники дорожньої поліції зупинили таксиста за кермом іномарки, який порушив правила дорожнього руху.

Фото з місця злочину

Відтак, коли правоохоронці з порушником були в своїй машині і складали протокол порушення, чоловік, що проходив повз них, раптово відкрив двері патрульної машини і відкрив вогонь з травматичного пістолета, вистріливши чотири рази в одного поліцейського і двічі – в іншого.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також отримав вогнепальне поранення в живіт і сам зловмисник, який був під наркотиками, та пізніше помер. Наразі відомо також, що один з поліцейських знаходиться в реанімації у важкому стані.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Одесі на ринку "7 кілометр" сталася стрілянина. В результаті перестрілки є поранені.

Як повідомляв портал Знай.ua, озвірілі братки зі стволами влаштували перестрілку в центрі столиці

Також Знай.ua писав, з'явилися неочікувані подробиці масового побоїща у центрі Києва