В Одесі водій іномарки через проблеми зі здоров'ям злетів з дороги та зніс огорожу поруч із дитячим майданчиком та магазином. Без жертв не обійшлося – чоловік збив двох пішоходів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

Як відзначається, аварія сталася ввечері на вулиці Академіка Корольова біля будинку 33. Саме там чоловік і збив двох пішоходів, зокрема вагітну жінку.

"Водій автомобіля "Toyota" допустив зіткнення з "Daewoo", виїхав з дороги та збив двох пішоходів. Кермувальника, який спричинив аварію, та травмованого ним 32-річного чоловіка забрала "швидка". Другому пішоходу госпіталізація не знадобилася", - йдеться в повідомленні.

Фото з місця аварії

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

За попередньою інформацією в чоловіка стався інсульт, через що він і скоїв ДТП. Наразі ж всі обставини події ще встановлюються, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі дружок Буряка поснідав горілкою і сів за кермо - з'явилося відео скандального ДТП

Як повідомляє портал Знай.ua під Харковом п'яний піп потрапив в аварію і пропав з радарів" - в суді порожньо

Також Знай.ua писав, що проміле зашкалювало - в Ужгороді водій показав майстер-клас вертикального паркування