Активіст Сергій Стерненко разом із мітингувальниками їде до будинку Генерального прокурора України Ірини Венедіктової, щоб вона розповіла, йому як виконати рішення суду щодо обрання запобіжного заходу.

15 червня Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід колишньому очільнику одеського "Правого сектору" Сергію Стерненку - його відправили під цілодобовий домашній арешт на 60 діб. Однак, цю ухвалу суду неможливо вионати, оскільки домашній арешт він муситиме відбувати у військовій частині в Одесі.

Стерненко розповів активістам, які прийшли його підтримати, про безглуздість прийнятого судом рішення. Він зачитав постанову суду, в якому написано, що йому необхідно відбувати домашній арешт у військовій частині в Одесі, "куди мене не пустять, бо це режимний об'єкт, і це - місце моєї прописки".

Після виголошеної промови, Стерненко порвав ухвалу суду

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після цього Сергій Стерненко разом із мітингувальниками рушили до будинку Генерального прокурора України Ірини Венедіктової, щоб вона пояснила, як можна виконати таке рішення суду.

Поліція виїхала з-під Шевченківського суду і також направилась до будинку генпрокурора Венедиктової:

Дивіться, що відбувається біля будинку Венедиктової:

Активисты съезжаются под дом генпрокурора Ирины Венедиктовой после решения суда о домашнем аресте Сергея Стерненко. Больше информации - https://t.me/joinchat/AAAAAEs2DrjLH5BBFz5A9Q

Geplaatst door Pavlovsky News op Maandag 15 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, суд відправив Стерненка під домашній арешт у місце, куди його не пустять

Як повідомляв портал Знай.ua, напад на Стерненка: копи озвучили головні версії інциденту

Також Знай.ua писав, з'явилися подробиці сутички Стерненка з нападниками.