В цей день важливо тримати емоції при собі і не давати приводів для чуток і пліток.

ОВЕН

На роботі можливі конфлікти, тому від вас буде потрібна витримка. Якщо вам здається, що колеги або начальство дуже неправі, не встревайте в конфлікт — краще зосередьтеся на своїх обов'язках.

ТЕЛЕЦЬ

Тримайтеся подалі від пліткарів, заздрісників і людей з сумнівною репутацією. Не виключено, що хтось захоче злословити про вас — просто не давайте для цього приводу. В цей день рідним і близьким може знадобитися ваша допомога. Не відмовляйте їм в цьому, і подяка не змусить себе чекати.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

БЛИЗНЮКИ

У цей день астрологи рекомендують як слід відпочити. Але не варто перегинати зі шкідливими звичками. У робочих питаннях усі рішення мають бути виваженими. Піддаватися миттєвим спокусам вкрай не рекомендується — це може негативно позначитися на вашому найближчому майбутньому.

РАК

Виберіться з буднів у атмосферу умиротворення, щоб відновити сили. На дозвіллі як раз обміркуєте план дій, прорахуєте варіанти. Є ризик отримати травму, не забувайте про правила безпеки.

ЛЕВ

Перед тим, як прийняти важливе рішення, переконайтеся, що ваш розум очищений від сумнівів і впливу сторонніх людей. В цей день всі рішення і вчинки повинні належати тільки вам. Дайте делікатний “від воріт поворот” непроханим порадникам і прислухайтеся до внутрішнього голосу.

ДІВА

Будьте обережні з покупками, оскільки є ризик невиправдано витратити велику суму грошей. Також стримуйте емоції, намагайтеся зрозуміти вчинки інших людей. Якщо хтось вчинив не самим приємним для вас, то не обов'язково в цьому був злий умисел. Пам'ятайте, що життя спонтанна, і далеко не завжди відповідає сценарієм, який ви для себе придумали.

Стосунки, фото Pxhere
Стосунки, фото Pxhere

ТЕРЕЗИ

Вранці, можливо, робити не захочеться зовсім нічого, але все ж доведеться встати і відправитися на подвиги. Сьогодні від вас буде залежати успіх цілого колективу. Увечері швидше за все нагрянуть раптові гості або несподівана звістка, яка підніме вам настрій.

Як би не хотілося з ранку полінуватися, подвиги чекають. Тільки ви зможете розібратися в хитросплетіннях і направити команду по прямій доріжці до фіналу. Раптові гості зуміють вас розвеселити.

СКОРПІОН

Докладіть зусиль, щоб не стати причиною конфлікту. Зважуйте кожне слово, обтрушуйте з нього негативний відтінок. Викиньте з лексикону грубі лайки. Дивись, і день пройде непогано.

СТРІЛЕЦЬ

Емоційний фон буде завищеним, що може сказати на спілкуванні та прийняття невірних рішень. Особливо м'яко намагайтеся відхиляти поради, в яких не потребуєте.

КОЗЕРІГ

Прорахуйте наслідки прийнятих рішень. Перспектива може бути не такою райдужною. Це стосується грошового питання: тут порадників слухати не треба, не їм потім на хлібі і воді сидіти.

Гроші - фото pixabay
Гроші - фото pixabay

ВОДОЛІЙ

Випаде шанс врегулювати паперові питання, домовитися з партнерами. Прислухайтеся до інтуїції, вона підкаже вірний варіант. І дивіться на світ з оптимізмом, доля зробить вам несподіваний подарунок.

РИБИ

Успіх гарантований представникам творчих професій. Вони можуть самореалізуватися, та ще й отримують від цього задоволення і прибуток. Обіцянки давайте, тільки якщо на сто відсотків упевнені в їх виконуваності.

Джерело