Зеленського викликають до суду - доведеться відповісти

Кава для президента України Володимира Зеленського тепер оцінюється в 170 тисяч гривень. Епопея з чашкою кави в Хмельницькому для президента закінчиться 19 червня, саме на цей день призначено слухання в суді.

Верховна Рада дозволила не платити штрафи за кредитами, хто спіймає удачу за хвіст

Верховна Рада України прийняла закон, який забороняє нараховувати штрафні санкції та пеню за прострочення платежів по кредитах для бізнесу, допущеним у період дії карантину та у тридцятиденний термін після закінчення карантину, запровадженого владою в рамках заходів для протидії поширенню в країні коронавірусної хвороби COVID-19.

МАУ відновила авіарейси після карантину — список напрямків та вартість квитків

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Авіакомпанія МАУ відкрила продажі на авіарейси Київ-Амстердам і Київ-Париж, які стануть першими регулярними напрямками авіакомпанії після послаблення обмежень на міжнародне авіасполучення. МАУ продає квитки тільки двох класів - Economy Standard (від 6 тисяч гривень в одну сторону) і Business Saver (від 20 тисяч гривень). Обидва тарифи включають багаж і дозволяють вносити зміни без обмежень.

Замість посвідки на проживання - на що матимуть право особи без громадянства України

Відсьогодні в Україні діятиме процедура визнання особою без громадянства. Верховна рада схвалила в другому читанні відповідний законопроект №2335.
Дана процедура дозволить таким особам законно перебувати на території України. Вони зможуть отримати документ, що посвідчує їх особу і підтверджує законність проживання в Україні, - посвідку на проживання та посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон.

Український священик перетворився на примарного гонщика, вогню не вистачає

В Одесі місцевий священик, чи просто любитель церковних облаштунків і швидкості, перетворився на справжнього "божественного байкера". В мережі опублікували кадри, на яких можна помітити, що священик непогано справляється зі своїм залізним конем і витворяє дрифт на місці.