З'явилася інформація, що Республіка Польша в ніч з 16 на 17 червня відновила міжнародні авіаперевезення. Однак, літаки будуть літати тільки на території Євросоюзу та Європейської асоціації вільної торгівлі. І через це заплановані на 17 червня рейси з української столиці було скасовано.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "Європейська правда".

Польський уряд уточнив, що держава дозволяє міжнародні авіарейси з аеропортів, розташованих на території держав-членів Євросоюзу та Європейської асоціації вільної торгівлі — за винятком Великобританії, Швеції та Португалії.

Так, 17 червня з аеропорту "Київ" було заплановано рейси авіакомпанії Wizz Air до Варшави, Кракова та Вроцлава, а також LOT - до Варшави. Всі було скасовано - як і зворотні рейси з Польщі. Швидше за все заробітчанам доведеться почекати ще кілька тижнів, рейси з України не будуть відбуватися до 30 червня - до цієї дати діє постанова польського уряду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Нагадаємо, пандемія надихнула аферистів, які наживаються на заробітчанах - ціна питання 1500 гривень.

Як повідомляв Знай.uа письменник визначив, як залишити заробітчан вдома.

Знай.uа писав, біометричні паспорти на карантині і після — у Міграційній службі назвали важливі для українців цифри.