Ця порада назавжди вирішить проблему комарів у квартирі. Дізнайтеся, що потрібно робити, щоб маленькі кровопивці не докучали своїм дзижчанням вночі.

Позбутися комарів у квартирі допоможе звичайний березовий дьоготь.

Березовий дьоготь – універсальний засіб, який можна купити в аптеці або господарському магазині. Речовина володіє антисептичними і антимікробними властивостями. Також продукт активно використовують у косметології та медицині.

Вам знадобиться 1 л води і 2 ст. л. березового дьогтю. Розчиніть засіб у воді, а потім обприскайте отриманим розчином віконний отвір. Цього достатньо, щоб комарі та інші комахи забули дорогу до вашого дому мінімум на 1 тиждень.

березовий дьоготь

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також цей засіб використовують у лісових районах, намазуючи їм відкриті ділянки шкіри. Різкий запах відлякує комах, в тому числі і кліщів. Для цього розведіть 3 ч. л. дьогтю в 1 склянці окропу. Потім гарненько розмішайте розчин і перелийте його в пульверизатор. Якщо ви зібралися в ліс або на риболовлю, обприскуйте розчином ваш одяг.

Комарі, скріншот: YouTube
Комарі, скріншот: YouTube

Крім того, ємність з розчином дьогтю можна поставити біля вашого наметового містечка на природі. Веселі посиденьки біля багаття куди краще, якщо над вухом не дзижчить непроханий гість. Також ви можете просочити засобом вовняну нитку і пов'язати її на руку або ногу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, саморобна пастка для комарів – 5 хвилин і жодних шансів у докучливих "кровососів".

Як повідомляв портал Знай.uа, вчені показали всім, де зимують комарі.

Також портал Знай.uа писав, як правильно дезінфікувати захисні засоби в домашніх умовах.