Посольство України в США відреагувало на недавній скандал щодо мовного питання в McDonald's. Думка однозначна і сподобається більшості українців.

Джерело: посольство України в США.

"Ми повністю розуміємо McDonald's, назви їжі українською мовою звучать набагато смачніше. Велике спасибі компанії за її тверду позицію щодо української мови в меню магазинів McDonald's в Україні. Вчіть українську з McDonald's", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, скандал розгорівся 14 червня проросійський блогер Анатолій Шарій, який вже кілька років не живе в Україні, розмістив у Telegram-каналі знімок терміналу самообслуговування в українському McDonald’s.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Компанія пропонує своїм клієнтам в Україні вибрати одну з двох мов для використання сервісу: українська або англійська. Шарія цей вибір обурив, оскільки немає можливості вибрати російську мову.

Їжа з McDonald's, Shutterstock
Їжа з McDonald's, Shutterstock

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Чизбургер - Чізбургер" – McDonald's влип у мовний скандал та викликав запеклі суперечки в мережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, дніпрянин на BMW в'їхав у McDonald’s і розніс літній майданчик – промахнувся з MacDrive.