Двоє громадян України у Львівській області біля пункту пропуску "Шегині" перелізли через паркан і стали героями мережі. Причиною стало те, що свій злочин вони зробили не тільки під прицілами камер, але і під час брифінгу прикордонної служби.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Двоє українців після того, як пройшли всі види контролю з української сторони пішли на вихід з України в напрямку польського пункту пропуску "Медика". Однак, через деякий час вони перелізли через огорожу і попрямували на паспортний контроль на вхід в Україну. Таким чином, вони порушили режим в пункті пропуску.

У Західному регіональному управлінням Держприкордонслужби України повідомили, що правопорушників затримали. Кожен з них заплатив за 170 грн штрафу.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Відео підірвало мережу тільки в середу, 17 червня, хоча кумедний інцидент стався ще 15 числа.

Правопорушники зізналися, що побачили довгу чергу з польської сторони і вирішили повернутися назад.

"Можна вічно дивитися на три речі: на вогонь, на воду і на ті, як на пішому переході в Шегинях люди перелазять через паркан прямо під час пресконференції начальства", - сказано в підписі автора відео.

Можна вічно дивитися на три речі: на вогонь, на воду і на те, як на пішому переході в Шегинях люди перелазять через паркан прямо під час пресконференції начальства🤦‍♂️😅 Мало камер спостереження🤔 Дивитися зі звуком) Відео звідси - http://bit.do/fF2G7 P.S. Прикордонники відреагували - http://bit.do/fF3BR

Geplaatst door Yura Martynovych op Dinsdag 16 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на українському кордоні вибухнув "жировик злості", машини прикордонників вже в кюветі.

Як повідомляв Знай. ua, пара намагалася незаконно потрапити в Україну очеретами, плани зруйнували прикордонники.

Також Знай. ua писав, що заробітчани рвуться в Польщу через пекельні умови.