Напевно кожен стикався з ситуацією, коли під час поїздки в громадському транспорті один з пасажирів вмикає набридливу музику, яка створює дискомфорт. Аналогічна ситуація і з маршрутками, коли маршрутник вмикає неприємну музику. Найближчим часом ця ситуація може змінитися. Верховна Рада розглядає можливість заборони прослуховування музики без навушників.

Навушники: джерело: відео з YouTube
Навушники: джерело: відео з YouTube


Автор законопроекту – депутат від “Європейської Солідарності” Володимир В'ятрович заявляє, що після прийняття цього закону українці нарешті перестануть відчувати постійний дискомфорт через грає музики. Також у громадському транспорті буде заборонений перегляд фільмів або відеороликів зі звуковим супроводом без навушників.


Законопроект був розроблений після скандалу, який стався 27 січня. Дівчата, які їхали в автобусі з Луцька до Києва попросили водія вимкнути російський серіал. У відповідь отримали відмову. З-за цього дівчата прийняли рішення залишити автобус і вийшли, так і не прибув у пункт призначення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, Наталія Мосейчук жорстко відповіла на образи Тараса Чорновола - "Ви — зрадник".