Екс-спікер Ради, депутат від "Європейської солідарності" Андрій Парубій заявив, що батько п'ятого президента Петра Порошенка помер через кримінальні переслідування його сина.

Про таке він розповів під час прямого ефіру шоу "Ехо України" на телеканалі "Прямий".

За словами Парубія, теперішня влада скоїла страшне, адже призначила суд над Порошенком саме в той день, коли мали відбутися похорони його батька, який пішов з життя напередодні через нібито злочини останнього.

Андрій Парубій
Андрій Парубій

"В день, коли за християнським звичаєм має бути похорон батька, вони призначають суд. Хіба не було б для будь-кого правильніше перенести суд, аби поховати батька, який отримав інсульти, бачачи, як "тягають" його сина. Для батька син весь час залишається сином, попри вік та посади.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

І, коли він побачив, що його хочуть кинути за грати, і, фактично в результаті цього отримує інсульт і відходить, хіба не є, не те, що правовим, а людським елементарним елементом для будь-кого. Ні, вони в день, коли має бути похорон, хочуть реалізовувати свою помсту", - сказав він.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Порошенка померла найдорожча людина, непоправна втрата.

Як повідомляв портал Знай.ua, Микола Томенко показав, заради чого Тимошенко об'єдналася з Порошенком та Медведчуком.

Також Знай.ua писав, "Можна спокійно чухати яйця", - Лєсєв пояснив, чим Порошенко вигідний Зеленському.