Прихильники п'ятого президента України Петра Порошенка залишили в "спокої" Печерський суд, де й судили останнього, та попрямувала просто до Офісу президента по вулиці Інститутській.

Відповідний ролик оприлюднили в Facebook на сторінці "ЄС"

Варто зауважити, Порошенка підозрюють у тому, що, будучи президентом у 2018 році, він "видав явно злочинний наказ", яким схилив голову Служби зовнішньої розвідки Єгора Божка до перевищення ним влади та службових повноважень.

Петро Порошенко, скріншот YouTube
Петро Порошенко, скріншот YouTube

Так, останній нібито за наказом Порошенка призначив на посаду заступника голови СЗР Сергія Семочка. 10 червня 2020 року ДБР заявило, що Порошенку повідомили про підозру у цій справі. Але адвокати заперечували вручення підозри — через "процесуальні порушення".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В результаті колишньому лідеру призначили суд саме на 18 червня, але прихильники політика не витримали та влаштувати під судом мирну акцію. Щоправда, після того, як Печерський суд відклав розгляд питання про обрання запобіжного заходу Порошенку та призначив наступне засідання на 1 липня, мітингувальники покинули територію суду та пішли під Офіс президента.

Вирушаємо на Банкову! Долучайтеся 🇺🇦

Geplaatst door Європейська Солідарність op Donderdag 18 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенка позбавили депутатських виплат

Як повідомляв портал Знай.ua, у Порошенка помер батько

Також Знай.ua писав, Офіс Генпрокурора вимагатиме помістити Порошенка під варту