В Чернігові група молодиків намагалася перекрити рух народному депутату від ОПЗЖ Вадиму Рабіновичу та закидала яйцями його автомобіль. Наразі правоохоронці вже затримали близько десятка осіб.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернігівської області.

Як повідомляється, під час візиту до Чернігова народного депутата Верховної Ради України група радикально налаштованих молодиків спочатку намагалися перекрити рух транспорту нардепа, а потім і взагалі закидала яйцями його автомобіль.

Фото обкиданого яйцями авто

"Поліцейські, які здійснювали охорону публічного порядку, намагалися припинити сутички. Втім, група молодиків перекинула свою агресію на поліцейських та розпилила в їх бік аерозоль дратівливої дії з балончиків. Одному правоохоронцю нанесені тілесні ушкодження, його направлено до лікарні для надання медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Наразі правоохоронці вже затримали близько десятка учасників сутички та доставили їх до Чернігівського відділу поліції для надання свідчень. Нині триває процес затримання інших активних учасників.

Нагадаємо, Олену Зеленську ізолювали від людей, як себе почуває перша леді

Як повідомляв портал Знай.ua, у Порошенка помер батько

Нещодавно Знай передавав, що Віталій Кличко сходив в ресторан і порушив карантин.