У п'ятницю, 19 червня, погода не зазнає особливих змін. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. На Заході України знову очікуються сильний дощі, грози та шквальний вітер. Місцями можливий навіть град. Також до дощу слід приготуватися жителям Вінниччини, Одещини та Харківщини. Можливі дощі і на Півночі України.

дощі, фото: depositphotos
дощі, фото: depositphotos


На Півдні (крім Одеської області) і в Центрі України знову очікується спекотна і сонячна погода. У південних регіонах повітря прогріється до +30 градусів, а в східних і зовсім до +33. В інших областях України температура буде на рівні 26-30 градусів тепла. На Заході буде прохолодніше – 24-28 градусів вище нуля. Вітер східний, помірний.

У Києві вночі очікується дуже комфортна погода. Температура повітря становитиме 17-20 градусів тепла, а опадів не буде. Вдень можливий дощ з грозою. Повітря прогріється до 30 градусів вище нуля.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що у Києві пройшла злива з ураганом. Вітер був такої сили, що дитина не могла йти з вулиць, тобто

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що в києві після сильної зливи підземні переходи перетворилися в підводні.

Нещодавно Знай.uа передавав, що злива затопила кілька вулиць у центрі Києва.