У Зеленського прийняли остаточне рішення щодо скасування іспитів в Україні

Український парламент схвалив зміни до законодавства, які дають "зелене світло" у цьому навчальному році учням шкіл, які завершують отримання повної загальної середньої освіти, не проходити Державну підсумкову атестацію (ДПА). Про це стало відомо завдяки повідомленню пресслужби Верховної Ради України.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

Зеленський-молодший виявився ромом і живе в таборі навпроти Януковича

Журналісти приїхали на Закарпаття, щоб дізнатися подробиці про новонародженого хлопчика, якого назвали Зеленський. Він народився в сім'ї ромів і живе в таборі. Детально про історію хлопчика зі знаменитим ім'ям Віталій Глагола розповів на своїй Facebook-сторінці. З'ясувалося, що народився хлопчик 23 березня в Ужгороді, його повне ім'я – Дьопйош Зеленський Євгенович. А за 20 кілометрів від Ужгорода, у селищі міського типу Середнє, проживає 11-річний Янукович Іванович.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дьопйош Зеленський, скріншот з відео
Дьопйош Зеленський, скріншот з відео

Директор МАУ Євген Дихне розповів, як будуть літати українці

Президент Міжнародних авіаліній України Євген Дихне заявив, що він остаточно не знає, коли повноцінно запрацює авіакомпанія, адже це все залежить не лише від нього.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

У Києві кинули гранату в перехожого

У Києві стався жахливий інцидент, в результаті якого постраждала людина. Так, у четвер, 18 червня, стало відомо про те, що в районі Дарниця невідомі кинули перехожому під ноги гранату і пограбували. Поки через поранення уламками та нервове потрясіння чоловік кричав від болю, у нього забрали всі цінні речі і втекли з ними.

скріншот з Telegram
скріншот з Telegram

Українських породіль тримають в умовах, гірших за в'язницю

Стан українських лікарень вже давно залишає бажати кращого. Відсутність грошей на ремонт, відсутність приміщень, через що доводиться приймати пацієнтів у непристосованих будівлях – типові реалії української медицини. Особливо страшна ситуація в провінційних містечках, як наприклад Мелітополь. Нещодавно у цьому місті обвалився дах відреконструйованої лікарні.

Унітаз в пологовому будинку, скріншот
Унітаз в пологовому будинку, скріншот