На Донбасі, а точніше в Авдіївці, російські окупанти начхали на домовленості та обстріляли з міномета не тільки позиції українських героїв, а будинки цивільного населення.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Українська сторона повідомляє про продовження обстрілів з боку незаконних збройних формувань Російської Федерації мирних населених пунктів вздовж лінії розмежування. Так, у вечірній час з напрямків непідконтрольних урядові України селищ Яковлівка та Мінеральне Донецької області найманці здійснили обстріл по житлових будинках Авдіївки. Ворог застосував міномети калібру 82 та 120 мм.", - йдеться в повідомленні.

Зруйнований будинок

Як відзначається, в результаті цього обстрілу зруйновано господарську будівлю, а також пошкоджений фасад та дах двох житлових будинків. Дві інші міни розірвалися на присадибній ділянці.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Постраждалих громадян внаслідок ворожого обстрілу, на щастя, немає", - наголошується в повідомлені.

Наслідки ворожих обстрілів

Варто зауважити, що бойовики продовжують безвідповідально нищити житлові будинки населених пунктів, порушуючи усі норми міжнародного гуманітарного права. Такі дії окупантів свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту та в черговий раз демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню, свідомо виконуючи Мінські угоди.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі бійці ЗСУ сповна поквитались з найманцями за пораненого товариша

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі російські окупанти готують примусову евакуацію місцевих жителів

Також Знай.ua писав, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях