Біля будинку самотня старенька часто підгодовувала бездомну собаку породи хаскі незвичайного коричневого забарвлення. Тварина любовно лащилася до літньої жінки, а також була вдячна за кожну порцію різної їжі в мисці. Пенсіонерка не витримала та вирішила забрати собаку до себе додому. На дане рішення її підштовхнула погода, так як в той день йшла сильна злива з градом, повідомляють місцеві ЗМІ.

Бездомний пес, фото з вільних джерел

Через три дні після цього випадку рідні бабусі хопилися своєї родички. На дзвінки не відповідала, наполегливі дзвінки у двері теж залишалися без відповіді. Занепокоївшись, донька жінки вирішила викликати рятувальників, щоб виламати двері та потрапити до квартири.

Коли замок був благополучно зламаний їх погляду постало страхітливе видовище. Старенька сиділа в своєму кріслі. Біля її ніг лежав новоявлений вихованець. Приїхавши на місце події медики встановили у жінки зупинку серця. Собака була не при чому. Вона лише віддано лежала поруч з господаркою, вважаючи, що та заснула і ось-ось прокинеться. На даний момент пес по кличці Яша живе у них в приватному будинку.

Собака неймовірно слухняна та віддана, і нітрохи не проти жити в будці на вулиці. В години прогулянок вона щаслива пограти з дітьми, побігати за ящірками, попустувати, як щеня. Але, ймовірно, вона іноді з сумом згадує свою рятівницю.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Бездомний пес, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що собака повернулася додому через місяць, подолавши майже 20 кілометрів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 38 цуценят задихнулися при перевезенні за неналежних умов.

Також "Знай.ua" писав, що на Франківщині господиня тримала пса цілу ніч прив'язаним у воді.