Президент України Володимир Зеленський не виключає можливість розпуску Верховної Ради 29 серпня -1 вересня.

Про це повідомив український політолог і співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко на Фейсбуці, з посиланням на джерела в ОП, передає «Хвиля».

«Нинішній його склад (Верховної Ради – ред.) все більше злить. Плюс де-факто президент вже не контролює більшість. У разі такого сценарію, що додатково отримає Зеленський мені не зовсім ясно. Ну, буде своїх 140-150 людей, як і зараз. Але доведеться йти на коаліційний уряд. Рада буде більш роздробленою», - написав Романенко.

ТурбоЮщенко Зеленский рассматривает разгон Верховной Рады 29 августа -1 сентября. Об этом мне источники в ОП говорят....

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Maandag 22 juni 2020

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На його думку, «єдиний виграш потенційно - більш монолітна фракція, але це залежить від того, як будуть формувати списки».

«А враховуючи як у Слуг народу все безглуздо, то не здивуюся , якщо просто продадуть місця по франшизі на місцях. Адже партійна структура СН в регіонах - фікція. Швидше ОП просто намагається полякати депутатів СН, щоб були поступливішими після провалу програми імені Шмигаля. Але це все одно, що їжачка голою с*акою лякати», - підсумував політолог.

Раніше Знай писав, що 22 червня у Дніпропетровську в лікарні імені Мечникова очікували приїзду президента Володимира Зеленського. Медсестри і лікарі з ранку чекали главу держави у фойє хірургії, а зі стоянки і території лікарні були прибрані всі автомобілі. Персонал чекав президента до полудня, але він так і не приїхав. Замість нього приїхали інші офіційні особи та вручили нагороди медикам. Медики протягом кількох годин чекали Президента під пекучим сонцем.