Українець під псевдонімом Necro Mance, який займається встановленням, документацією і аналізом подій Війни на сході України, зокрема — веде поіменну базу даних щодо втрат росіян і місцевих колабораціоністів, заявив, що ще один терорист загинув на Донбасі.

Про це він написав на власній Twitter-сторінці.

Відтак, "Necro Mancer" поповнив свій каталог загиблих терористів, які воювали на Донбасі, черговим місцевим бойовиком:

"Загнида Сергій Андрійович (Дейл). роа (російська окупаційна армія). Місце проживання - Кіровськ (Голубівка). Народився 24/07/1960. Застрелений 18/06/2020 якимось "моральним виродком", - написав він.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також чоловік навів слова, ймовірно, товариша вбитого терориста, який заявив, що Загнида воював в банді Мозгового (ЛНР), а також пройшов бої в Слов'янську, Семенівці на Саур-Могилі і багатьох інших гарячих точках Донбасу. Після виходу на пенсію очолив "козацтво" в Кіровську:

"...Мерзенна, підла рука нелюда і морального виродка натиснула на курок... Кара Божого суду наздожене всіх, хто прикривав ранішні злочини цієї нікчемності…".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Померло четверо - захворіло півтори сотні: українських героїв атакував новий невидимий супротивник

Як повідомляв портал Знай.ua, Російські військові таємно проникли на територію України та розмістили секретну військову базу – показано місце

Також Знай.ua писав, Молода українка проміняла сукню на форму, рятує хлопців на Донбасі бинтами і добрим словом - "Ангел з позивним Білка"