Президент України Володимир Зеленський заявив, що добровільно заплатить рівнозначну суму штрафу за порушення карантину хмельницькій кав'ярні, в який напередодні разом з делегацією пив каву.

Про це повідомляє Офіс президента.

Варто зауважити, що ще 3 червня під час поїздки до Хмельницького Зеленський разом з учасниками делегації відвідали кафе, де вони випили каву всередині приміщення, тим самим порушуючи карантинні норми, які забороняли відвідування кафе.

В результаті суд оштрафував на 17 тисяч гривень усіх супутників президента Володимира Зеленського, які були із ним у кафе в порушення карантину. Щоправда, "змусити" самого президента заплатити штраф не вийшло, адже останній за Конституцією має недоторканність.

Фото з кафе, де президент порушив карантинні норми

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Як громадянин України відчуваю свою відповідальність за порушення карантину в Хмельницькому. Добровільно сплачу на рахунок закладу харчування суму, яка співвідносна з сумою штрафу. Водночас у разі винесення судом рішення про притягнення мене до адміністративної відповідальності виконаю його, як це передбачено законом України", — запевнив президент.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський після року президентства згадав про анексований Росією Крим.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський закликав українців "увімкнути" мозок та замислитися про ближнього свого

Також Знай. ua писав, що Зеленський пообіцяв особисто взятися за Чернігівську область.