У Чернівецькій та Івано-Франківській областях пройшли проливні дощі, через що рівень води в гірських річках піднявся місцями до 2-х метрів. У зв'язку з негодою в західних регіонах ввели надзвичайні заходи безпеки, оскільки підтоплення зафіксовані в дев'яти районах.

До ліквідації наслідків залучили сотні поліцейських і рятувальників. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"В епіцентрі негоди опинився 31 житловий будинок та 37 господарств. Задіяно 123 поліцейських і 120 рятувальників, а також 62 одиниці службової техніки. Поліцейські і рятувальники заходять у кожен будинок і перевіряють, чи не залишилися там у небезпеці люди або домашні тварини", - сказав глава МВС Арсен Аваков.

Негода на Прикарпатті та Буковині: рішенням міністра внутрішніх справ Arsen Avakov введено надзвичайні заходи безпеки....

Geplaatst door Victoria Navrotskaya op Maandag 22 juni 2020

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За словами міністра, ситуація змінюється щохвилини, тому рятувальники і поліцейські працюватимуть навіть вночі. Зараз людей евакуювали із затоплених будинків і організовують харчування та місця для ночівлі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після сильної зливи Львів знову затопило, на одній з вулиць міста утворилася справжня повноводна річка прямо на дорозі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові школу після зливи затопило нечистотами з каналізації.

Також портал Знай.uа писав, що над Івано-Франківськом зловили неземну блискавку.