Посіпаки Путіна на Донбасі продовжують творити злочини проти українців. Так, 22 червня 16 разів обстріляли позиції українських захисників. Вороз застосував заборонену зброю - міномети калібру 120 та 82 мм, протитанкові ракетні комплекси, великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем. Внаслідок чого поранено українскього воїна. Про це йдеться у ранковому зведенні ООС у facebook.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Українські бійці постійно давали вогневу відповідь. Агресивні дії найманців і надалі будуть жорстоко й оперативно припиняться нашими захисниками.
Ворог обстріляв українських захисників неподалік Оріхового, Попасної, поблизу Хутору, біля Новотошківського та Катеринівки, неподалік Новгородського, неподалік Широкиного окупанти обстріляли опорні пункти Об’єднаних сил використавши протитанкові ракетні комплекси "Корнет" калібру 152 мм. Ракета потрапила у верхню частину щогли зі стаціонарною спостережною камерою СММ ОБСЄ і вивела з ладу обладнання.

На Донбасі, фото: youtube
На Донбасі, фото: youtube

"У вечірній час противник активізувався поблизу Павлополя, де вів вогонь зі 120-ти мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неподалік Новомихайлівки агресор застосував міномети калібру 82 мм. Крім того, обстріли з гранатометів та великокаліберних кулеметів зафіксовано у передмісті Мар’їнки та Старогнатівки", - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, 22 червня наші захисники знищили двох та поранили трьох загарбників. Від початку поточної доби російські збройні формування активності не проявляли.

Зведення станом на 07:00 23 червня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 22 червня збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Maandag 22 juni 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Померло четверо - захворіло півтори сотні: українських героїв атакував новий невидимий супротивник

Як повідомляв портал Знай.ua, Російські військові таємно проникли на територію України та розмістили секретну військову базу – показано місце

Також Знай.ua писав, Молода українка проміняла сукню на форму, рятує хлопців на Донбасі бинтами і добрим словом - "Ангел з позивним Білка"