Тривалий карантин вніс корективи не лише у соціальне життя українців, але і в особисте. Так, зазвичай українці після завершення посту починають масово одружуватись. Але цього року через карантин з’явились нові правила. Тепер запрошувати на весілля 50 людей не можна. На святкуванні може бути лише до 10 гостей.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час брифінгу 23 червня, відповівши на запитання, чи можна проводити весілля на 50 осіб в закритому приміщенні зі встановленою вентиляцією та дотриманням карантинних обмежень.

байкерське весілля, фото: Індустріалка
байкерське весілля, фото: Індустріалка

"Ні, такі на 50 осіб проводити весілля неможливо згідно зі встановленими на сьогодні правилами. Ці заходи можливі виключно до 10 осіб. Зокрема це соціальна дистанція по можливості – розумію, що це весілля, користування антисептиками та інші заходи, про які ми неодноразово казали", – сказав Степанов.

Одруження, фото: The Dailymail
Одруження, фото: The Dailymail

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зважаючи на різноманітні обмеження, організація свята цьогоріч матиме багато нюансів.

Крім того, можна провести весілля в стилі еко – це вдала альтернатива ресторанам з погляду безпеки. І свіже повітря та спів пташок лише сприятимуть романтичній атмосфері. Головне, з погодою домовитись.

До речі, екологічність – це новий весільний тренд, які зробить свято сучаснішим.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Тернопільщині "постаріли" молодята, але вік коханню не завада - "Гірко!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", попри заборону – 65-річна бабуся вийшла заміж за 24-річного сина та шокувала світ.

Також "Знай.ua" писав, що королева Єлизавета II планує відзначати 100-річчя свого чоловіка, що готують для принца Філіпа.