Просто гігантський бургер пропонують з'їсти в ресторані. Bob's BBQ & Grill створив найбільший гамбургер у світі. Його вага становить 35.6 кг. Гамбургер був зроблений цією фірмою в Таїланді. Рекорд занесений в книгу Рекордів Гіннесса.

Найбільший гамбургер вагою 35,6 кг. був включений в меню гриль-бару bob's BBQ & Grill на пляжі Паттайя в Таїланді 31 липня 2006 р.

Гамбургер, кадр з відео
Гамбургер, кадр з відео

Гамбургер — вид сендвіча, що складається з рубаної котлети, поданої всередині розрізаної булки. На додаток до м'яса гамбургер може мати велику кількість різноманітних приправ, наприклад: кетчуп і майонез, листя салату, маринований огірок, сир або смажену цибулю, помідор.

Гамбургер — невід'ємна частина їжі класу фастфуд. Але коли його вага понад 35 кг, то не вийде фастуду.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Мережа кафе Wimpy Grills першою почала продавати за дуже низькими цінами. Крім того, була застосована технологія потокового приготування, що дозволяло затрачати на обслуговування кожного відвідувача менше однієї хвилини.

Та найбільшою популярністю гамбургери зобов'язані компанії McDonald's, мережа якої шаленими темпами поширилась світом. McDonald's і їх гамбургери стали барометром для американської та світової економіки і символом глобалізації.

З 2000-х років серед вегетаріанців став популярним вегетаріанський гамбургер. Такі гамбургери іноді називають веджибургерами або гарденбургерами. Котлету для нього роблять із гороху, сої або інших бобових.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, китаянка потрапила в Книгу рекордів Гіннесса завдяки велетенським віям

Як повідомляв портал Знай.ua, українець вписав своє ім'я у Книгу рекордів Гіннеса

Також Знай.ua писав, тисячі близнюків об'єдналися для світового рекорду