В портовому і курортному місті Бердянськ, яке стоїть на березі Азовського моря, місцеві відпочиваючі зустрілися з неприємними "місцевими". Так, один чоловік, який просто спробував покупатися отримав серйозні опіки внаслідок зустрічі з медузою, назва якої корнерот.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з місцевих видань.

Опіки від медуз в Азовському морі, фото: rayonka
Опіки від медуз в Азовському морі, фото: rayonka

Опіки від медуз в Азовському морі, фото: rayonka
Опіки від медуз в Азовському морі, фото: rayonka

Мешканці та гості міста Бердянськ вже діляться фотографіями в соціальних мережах. Зазначений підвид медузи - новий в регіоні. Відомо, що в Азовському морі живуть тільки кілька видів медуз, які є безпечними для людини. Корнерот — не зовсім типовий підвид для зазначеного регіону. В основному, його представники живуть у водах Чорного моря.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поява даного виду в Азовському морі, в першу чергу, пов'язана з підвищенням солоності води і кліматичними причинами. За словами фахівців, корнерот — небезпечний вид медуз, який може завдати шкоди людині. Саме тому варто попередити — будьте обережні і в жодному разі не чіпайте медуз, щоб довгоочікувана відпустка не закінчилася раніше запланованого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, курорт під Запоріжжям заполонили "голодні" медузи - жалять в живіт і в попу, тікайте.

Як повідомляв Знай.uа біла куля НЛО помітили в Японії – прибульці або Північна Корея?

Знай.uа писав, курорт під Запоріжжям заполонили медузи.