Мобільний додаток “Дія” для українців все далі розширює свій функціонал, і вже з початку 2020 року автомобілісти змогли оцінити його переваги. Тепер зовсім не обов'язково носити з собою документи — можна скористатися їх електронною версією в своєму смартфоні. До недавніх пір автовласників в Україні турбував той факт, що купити ОСАЦВ в електронному вигляді можна, але не існує жодного додатка, щоб його можна було завантажити, керувати ним і продемонструвати. Але тепер автоцивілка потрапила в “Дію”.

Додаток "Дія", скріншот: YouTube
Додаток "Дія", скріншот: YouTube

З усіма бувало, що на півдорозі до роботи як раптом блискавкою вражало спогадом: “А адже я забув удома права, техпаспорт і страховку”. Ситуація серйозна, і доводилося повертатися додому за документами, жертвуючи робочим часом і репутацією. Але погодьтеся, документи ви все ж забуваєте вдома частіше, ніж смартфон. А коли всі необхідні папери завантажені у програму, таких проблем не виникає.

Жінка за кермом, Onliner
Жінка за кермом, Onliner

Зручний онлайн-сервіс доступний для скачування в AppStore та google play. З перших днів його існування завантажити права автомобіліста і техпаспорт вашого транспортного засобу не склало особливих труднощів. Вже понад 300 тисяч українців оцінили зручність застосування, а ті, хто оновили його до версії 1.7.2, можуть бачити статус своєї автоцивілки.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.иа, у програмі "Дія" з'являться автоцивілка, студентський паспорт.

Також портал Знай.иа писав, які електронні зміни чекають на українців у 2020 році і як ними користуватися.