Відомий грузинський журналіст Георгій Габунія вкотре жорстко “проїхався” по президенту РФ Володимиру Путіну. Він і в минулому році публічно обматюкав лідера Росії, а тепер повторив свій спіч, правда, злегка на новий лад. Габунія звернувся до Путіна в прямому ефірі телеканалу Mtavari Arxi. Він заявив, що не боїться смерті і підтвердив, що на нього готували замахи за попередні висловлювання.

“Володенька, Вовочка, дорогий ти мій. Я ось тут подумав, і я не стану, знаєш, оскверняти твою могилу, хоча обіцяв. Ти грузинського навіть л*йна недостойний”, — сказав телеведучий.

Георгій Габунія, фото: Facebook
Георгій Габунія, фото: Facebook

Заява прозвучала у власній програмі Габунії Post Factum. Телеведучий додав, що “від усього серця” бажає Путіну смерті, “щоб світ хоч трохи видихнув”.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За словами Габунії, він не ставить знак рівності між Путіним та російською нацією.

“Я поважаю росіян людей і люблю їх культуру. Відданий песик президента Росії Рамзан Кадиров теж не символізує Чечню”.

Крім того, Габунія не сумнівається, що росіянина, якого затримали у справі про підготовку вбивства журналіста, замовив Рамзан Кадиров. Габунія також сказав, що не боїться кулі.

“Стріляйте, якщо можете прицілитися”, — сказав журналіст.

Габунія додав, що знаходиться на полі бою, і користується тільки одним зброєю — словом. А Путін, за його словами “Не шкодував зброї для Грузії, хіба що атомну бомбу не скинув”.

Нагадаємо, суд відправив Стерненка під домашній арешт в місце, куди його не пустять.

Як повідомляв Знай. ua, на який втратив сина Соболєва готується замах.

Також Знай. ua писав, що у Києві до 10-річної увірвався невідомий і хотів збезчестити.