Голова президенської фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко назвав змонтованим відео, на якому він обговорював зі своїм колегою Давидом Арахамією нардепа Ірину Аллахвердієву.

Про це Корнієнко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Розумію, що багатьох обурив поширена телеграм каналами наша розмова з Давидом Арахамією в Миколаєві. Тому змушений пояснити, а потім вибачитися.

По-перше, запис був змонтований, відповідно фрази вирвані з контексту.

По-друге, до монтажу потрапило прізвище шановної депутатки, нашої колеги, яка ніякого відношення до обговорюваних питань не мала.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Давид Арахамія і Олександр Корнієнко, фото Facebook
Давид Арахамія і Олександр Корнієнко, фото Facebook

По-третє, я розумію, що певні фривольні слова могли образити людей – зокрема, жінок. За що від свого імені та від імені Давида приношу щирі вибачення.

По-четверте, ми обговорювали товаришів і соратників по політиці, як товаришів і соратників по політиці. Відносини між нами всіма, незалежно від статусу депутатів, гендеру та статі – приблизно однакові. Трохи близькі, трохи іронічні, але в будь-якому випадку, це відносини людей, об'єднаних однією метою і складають команду. Так, у нас є специфіка мови, якою ми спілкуємося між собою. І це наша внутрішньопартійна справа", - заявив нардеп.

Також Корнієнко попросив користувачів соцмереж "судити по справах, а не по словах".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в мережу потрапило резонансне відео, на якому керівники "Слуги Народу" Арахамія і Корнієнко обговорюють одну з кандидаток на місцеві вибори.

Як повідомляв портал Знай.uа, "слуги народу" Зеленського в Дніпрі об'їлися італійськими делікатесами на 6 мінімалок.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський не приїхав до медиків, які чекали на нього в лікарні Мечникова.