За добу, 23 червня, збройні формування РФ порушили режим припинення вогню 4 рази. Про це повідомляє прес-служба Операції Об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу населених пунктів Горіхово і Луганське ворог обстрілював українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Павлополя противник застосував ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, а у Водяного агресор здійсни обстріл з автоматичних гранатометів станкових", - сказано в повідомленні.

Втрат серед українських захисників внаслідок ворожих обстрілу не було.

Ситуація на Донбасі, скріншот: скріншот: ООС / Facebook
Ситуація на Донбасі, скріншот: скріншот: ООС / Facebook

Наші герої для того, щоб приглушити атаки противника, застосували штатне озброєння і дали чітко зрозуміти, що злочинна діяльність не залишиться безкарною.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

З початку доби 24 червня вже зафіксовано 3 випадки порушення режиму припинення вогню.

"Російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм, протитанкових гранатометів і автоматичних гранатометів станкових і великокаліберних кулеметів по оборонних укріпленнях наших захисників на підступах до Широкиного. Також під прицілом гранатометів різних систем і стрілецької зброї виявилися околиці Старогнатьевки", - сказано в повідомленні.

За добу втрат серед українських героїв в результаті обстрілу ворожих немає. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Зведення станом на 07:00 24 червня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 23 червня збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Dinsdag 23 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі застрелили жорстокого ватажка бойовиків "ЛНР".

Як повідомляв Знай. ua, українські воїни покарали загарбників Путіна на Донбасі.

Також Знай. ua писав, що на Донбасі бойовики ракетами підло атакували "очі" ОБСЄ, є постраждалі.