У мережі з'явилося фото з Житомира, як жінка вирішила вигуляти домашніх тварин зовсім незвичайним чином. Українка посадила двох пухнастих котів у дитячу коляску, чим розвеселила не тільки жителів міста, але і користувачів мережі.

Фото опублікували у Telegram-паблике Регіоналіті.

"У Житомирі все під контролем", - сказано в повідомленні.

На знімку видно, що жінка посадила вусатих "дітей" в коляску в два рівня. На кожному котику була надіта футболка і кепка. Вони не намагалися втекти і виглядали так, ніби така незвичайна прогулянка для них – щоденна рутина.

Коти в колясці, фото: Telegram
Коти в колясці, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У той же час ветеринарні лікарі рекомендують господарям домашніх котів не випускати їх на вуличні прогулянки, щоб запобігти зараженню коронавірусом. Про це повідомляє BBC з посиланням на Британську ветеринарну асоціацію. Зараз немає підтвердження того, що коронавірус людина може підхопити від домашньої тварини, однак самі тварини можуть інфікуватися і передавати SARS-CoV-2 іншим звірам.

У Британській ветеринарної асоціації зазначили, що хутро кота, так само як і інші поверхні, може переносити вірус. Саме тому не варто відпускати вихованця гуляти на вулиці. Також власників тварин закликали частіше мити руки після спілкування з улюбленцями і в цілому постаратися обмежити контакти з тваринами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хаскі і чихуахуа розлучили в притулку, але собаки виявилися хитрішими людей.

Як повідомляв Знай. ua, ветеринари закликали господарів не випускати котиків на вулицю, і ось чому.

Також Знай. ua писав, що Супрун налякала українців нової "страшилкою", винні песики.