Державний банк ПриватБанк вирішив першим в Україні запустити в мережі своїх POS-терміналів нову технологію, яка дозволить оплачувати покупки з картки Приватбанку, прив'язаною до Приват24, якщо на основній карті клієнта не вистачає грошей.

Про це повідомили в прес-службі Приватбанку.

Тепер якщо при оплаті товару через термінал на касі не вистачає грошей на картці, не потрібно шукати іншу картку або діставати готівку: POS-термінали Приватбанку самі перевірять наявність необхідної суми на інших картах клієнта, і запропонують завершити покупку.

Приватбанк, скріншот з відео
Приватбанк, скріншот з відео

Для цього потрібно вибрати безпосередньо на POS-терміналі картку, з якої хочете оплатити покупку, і підтвердити оплату.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як альтенативную карту українець зможе вибрати будь-яку карту, яка підключена в Приват24.

Раніше повідомлялося, що українським вступникам у вищі навчальні заклади повернуть гроші за пробне тестування Зовнішнього незалежного оцінювання, яке не вдалося провести через загрозу поширення коронавирусной інфекції. Зараховані кошти на картки ПриватБанка, а якщо її у заявника немає - її випустять спеціально для цього випадку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям повернуть гроші за пробне ЗНО через ПриватБанк.

Як повідомляв Знай. ua, українець обурився безпричинним карантинним "блоком" від Приватбанку.

Також Знай. ua писав, що "ПриватБанк" зробив це з українцем, навіть не попередили.