Гроші за пробне ЗНО уряд буде повертати з 1 липня по 1 грудня 2020 року через державний банк ПриватБанк. Гроші за пробне ЗНО можна повернути так:

Український центр оцінювання якості освіти України формує до 30 червня базу даних МОН (унікальний номер учасника, ПІБ, контактні номери і сума повернення). До 1 липня МОН передає цю базу ПриватБанку.

У разі, якщо учасник є клієнтом Приватбанку, йому на карту автоматично повернеться сума за пробне ЗНО.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

Якщо учасник не клієнт Приватбанку, він отримає смс про відкриття картки з перерахованою сумою за пробне ЗНО на ній. Щоб отримати картку, необхідно пред'явити документ, що засвідчує особу. Зробити це треба до 1 грудня 2020 року.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Лише на повернення коштів за пробне ЗНО виділено понад 52 млн грн.

Тим часом, в Україні у 2020 році стартує основна сесія зовнішнього незалежного тестування 25 червня. Для дітей в умовах карантинних обмежень сформують певні маршрути і графіки, пояснили в Міністерстві охорони здоров'я.

Між партами в обов'язковому порядку буде дотримуватися дистанція в 1,5 метра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, директор МАУ Євген Дихне розповів, як будуть літати українці.

Як повідомляв Знай. ua, карантин можуть продовжити до нового року з-за "шастанья" українців.

Також Знай. ua писав, що куди поїхати в липні і зарядитися позитивом на цілий рік.