“Робоча баба, як корабельна сосна”. Ця фраза, вимовлена після співбесіди однієї з кандидаток на місцеві вибори представниками “Слуги Народу” Арахамією і Корнієнко, стала мемом. Відео стрімко облетіло соцмережі, і люди просто почали знущатися над невдалими “слугами”. Корнієнко вже вибачився за свої слова, але коментаторів було не зупинити.

Скріншоти

Скріншоти

“Як корабельна сосна, президент всі IQOS викурить… Дааа, не знала, що наші депутати настільки афористичні”, іронізує користувач Facebook Тетяна Даниленко. Руслан Карімов більш категоричний. “Два полудурка схожих на тих двох, коли один підказує іншому «конем ходи!”, пише блогер. Користувач Оксана Богданова і зовсім запропонувала “Слугам” створити власний словник.

Скріншоти

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншоти

Деякі користувачі соцмереж засудили Ірину Аллахвердиєву (яку обговорювали “Слуги”), вважаючи, що вона “вигороджує” однопартійців. Журналістка Соня Кошкіна заявила, що “почуття власної гідності або є або його немає”.

Скріншот з відео

Користувач Дмитро Качура іронізує, що “чув різні порівняння жінок з деревами: струнка, як берізка, але корабельна сосна?”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, експерт прокоментував обурення українців погромами в США.

Як повідомляв Знай. ua, Романенко поділився инсайдами з ОП, Зеленський планує розпустити Верховну Раду.

Також Знай. ua писав, чому ви тримаєте кеш будинку, а не у кращих українських банках, Романенко жорстко звернувся до Гетьманцеву.