Володимир Зеленський побажав усім випускникам набрати 200 балів при складанні зовнішнього незалежного оцінювання.

Президент України Володимир Зеленський висловив підтримку випускникам, котрі завтра складатимуть зовнішнє незалежне оцінювання. Про це глава держави заявив у відеозверненні до випускників, котрі завтра складатимуть зовнішнє незалежне оцінювання.

"Чесно кажучи, цього року все не дуже справедливо - через коронавірус у вас не було нормального останнього дзвоника, не було випускного. Як ви зараз кажете, як каже моя донька, "був повний треш". Але завтра у вас ЗНО, важливий день. Я впевнений, що усе буде добре і буде дуже гарний результат", - наголосив Зеленський.
Він додав, що буде непросто, але "ми всі будемо тримати за вас кулаки, чесно кажучи, заради вашого результату".
При цьому він закликав не забувати про дотримання карантинних обмежень – надіти захисні маски, дотримуватися належної відстані один від одного і усе дезинфікувати.
"Усе, що можна. Все залежить від вашої фантазії", - сказав президент.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як відбуватиметься ЗНО 2020 у розпал пандемії

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський знову "нагодував" обіцянками шахтарів

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також Знай.ua писав, історія з "робочою бабою" набирає обертів - українцям показали, як у Зеленського намагаються зам'яти скандал