Варто нагадати нашим читачам, що через повінь в Чернівці під водою опинилися торгові ряди Калинівського ринку. У мережі вже було опубліковано кілька відео, на яких видно, що на території ринку досить високий рівень брудної води.

Однак на фоні вельми сумних новин є один цікавий момент, заповзятий рибалка на затопленому паводком ринку зловив величезного коропа. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Україна в шоці".

"Не розгубився. У Чернівцях чоловік зловив коропа на затопленому паводком ринку. Риба борсалася на мілководді. Всі люди з інтересом спостерігали за подіями, крім одного завзятого рибалку. Він підійшов до риби і кілька разів оглушив її палицею.", - підписали публікацію автори.

Також до публікації було додано відео, на якому можна побачити весь процес такої ось креативної риболовлі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто також нагадати, що на Франківщині повінь пошкодила залізницю. Про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторінці в соцмережі Fcaebook. Він повідомив, що потік води пошкодив залізницю на переправах Яремчі — Мікулічин і Мікулічин — Ворохта.

У зв'язку з цим були тимчасово зупинено потяги №6402 і № 6401 за напрямом Івано-Франківськ — Ворохта — Івано-Франківськ. В даний момент ведуться роботи з відновлення залізничного руху.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Франківську велика вода затопила собачий притулок — нещасні плавають у воді і бояться залишити вольєри.

Як повідомляв Знай.uа франківчанин злетів з котушок через жахливі повені на Прикарпатті.

Знай.uа писав, наслідки повені в Карпатах показали з висоти — розмиті дороги і плаваючі будинки, як у фільмі про Апокаліпсис.