Українці із західних областей в червні можуть отримати доставку пенсій трохи пізніше. Затримка доставки виплат пов'язана з тим, що повінь на Прикарпатті паралізувало залізницю і зараз рух по ній неможливо.

Про це написав у Facebook генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Проблеми з доставкою очікуються в Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Львівській областях.

За словами Смілянського, в деяких районах західної України повністю зруйновані дороги, якими можна доставити пенсії.

"Сьогодні і в найближчі дні, у зв'язку з повінню, можливі затримки з доставкою в окремі райони Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької і, якщо рівень води підвищиться, Львівської області", — написав Смілянський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 25 червня, збираються відновити безкоштовний проїзд для льготников.

Таким чином, повідомляється, що безкоштовно пересуватися в громадському транспорті зможе лише певна категорія людей, а для пенсіонерів і зовсім були введені обмеження.

Так от, на безкоштовний проїзд в громадському транспорті міста мають право всі пільговики. При цьому, в управлінні транспорту вирішили, що потрібно трохи перестрахуватися і на момент, поки діє адаптивний карантин, безкоштовні перевезення для пенсіонерів обмежені в часі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні спростять стягнення пенсій, субсидій, пільг, стипендій.

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль запропонував українцям пізніше приходити на роботу.

Також Знай. ua писав, що в ПФУ розповіли, кому і чому вона не дісталася.