У п'ятницю, 26 червня, на більшій частині України буде переважно сухо і тепло. Лише в Карпатському регіоні знову пройдуть грози, град і шквальний вітер 15-20 метрів на секунду.

Температура повітря в середньому становитиме близько +26 +32 градусів. На Заході свіже – від +24 до +28 градусів. Про це йдеться в прогнозі Укргідрометцентру.

Так, найтепліше буде на Півдні. Зокрема, в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях стовпчики термометра піднімуться до +29 +32 градусів.

"Локально поллє на північному сході, а також дощі з грозами пройдуть в прикарпатських областях", - повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У Києві в п'ятницю буде спекотно і без опадів. Темпаратура повітря в столиці коливатиметься в межах +29 +31 градуса.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Завтра антициклон на ім‘я Utz порозкидає на всі боки дощі, як вправний боєць сумо супротивника, і в більшості областей...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 25 juni 2020

Народний прогноз погоди в Україні

26 червня вшановується пам'ять мучениці Акулини. Наші предки ввечері слідкували за місяцем: якщо він у білому колі, то буде дощ. Кінець "горобиним ночам". У цей час зацвітає барбарис.

погода на 26 червня в Україні, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.