Український уряд визначився з датою завершення навчального року для учнів та випускників шкіл, а також студентів установ профосвіти.

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів, передає прес-служба в четвер, 25 червня.

Враховуючи протиепідемічні заходи, закінчення 2019-2020 навчального року для учнів установ загальної середньої освіти, які продовжують здобувати повну загальну середню освіту у 2020-2021 навчальному році, відбудеться не пізніше 1 липня.

шкільний клас, фото Pxhere
шкільний клас, фото Pxhere

Крім того, для тих, хто навчається в закладах загальної середньої освіти, які завершують отримання повної загальної середньої освіти, цей навчальний рік завершиться протягом 10 робочих днів після визначення результатів додаткової сесії ЗНО, але не пізніше 31 серпня 2020 року.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також, згідно з розпорядженням, для учнів установ професійної (професійно-технічної) освіти закінчення навчального року передбачено не пізніше 31 липня.

скріншоти