Офіс Генпрокурора завершив досудове розслідування у справі вбивства радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк за підозрою голові херсонської облради Владиславу Мангеру та помічнику депутата облради Олексію Левіну, яке раніше було відновлено через нібито тиск Мангера на двох свідків по справі.

Про це повідомив прокурор по справі Андрій Синюк, передає hromadske в соцмережі Twitter.

Він уточнив, що зараз зібрано додаткові матеріали, заради яких 11 червня слідство відновлювали, і незабаром матеріали відкриють стороні захисту.

Владислав Мангер, РБК
Владислав Мангер, РБК

"Виконано всі необхідні дії і зібрано достатньо доказів для прийняття кінцевого процесуального рішення, а саме – звернення до суду з обвинувальним актом. Обсяг додаткових доказів не є великим, і ми розраховуємо на швидке ознайомлення сторін з матеріалами виробництва", - заявив Синюк.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як відомо, у четвер, 25 червня, суд повинен був розглянути продовження строку тримання під вартою Олексію Левіну (Москаленку), однак, через відсутність адвокатів засідання відклали.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 19 червня Владиславу Мангеру Печерським районним судом Києва обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

Як повідомляв портал Знай.uа, слідство назвало імена замовника і організатора у вбивстві Каті Гандзюк.

Також портал Знай.uа писав, що в центрі Одеси невідомі підпалили автомобіль адвоката у справі Гандзюк.