Літо нарешті вступає в свої права, тому українцям варто підготуватися до досить спекотну погоду. Синоптик Наталка Діденко повідомляє, що в Україну приходить антициклон UTZ. Температура повітря прогріється до 26-32 градусів вище нуля. Вітер буде спокійним і помірним, тому українцям потрібно прихопити з собою парасольки тільки для захисту від спеки.

Спека, фото: Pxhere
Спека, фото: Pxhere

В деяких регіонах України пройдуть дощі. Зокрема, за словами Діденка, гроз можна очікувати на північному сході країни, у Харківській і Луганській областях. Також будуть проблеми і у багатостраждальних західних регіонів.

В особливості, сильні зливи з грозами та шквальним вітром очікуються в районі Прикарпаття. Температура повітря на Заході буде в районі 24-28 градусів.
Жителям столиці завтра можна також не брати з собою дощовики. День обіцяє бути теплим, сонячним, без натяків на дощ. Повітря прогріється до 28-30 градусів вище нуля.

Нагадаємо, раніше експерти склали посівний календар на червень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Тернополем чиновники спробували виправдатися за пропажу зерна.

Також, "Знай.ua" писав, що під Харковом град знищив працю людей.