У Москві під час параду Перемоги стався курйозний інцидент, який "попустив" російських військових. Так, просто під час руху загорівся і заглох новий БТР "Бумеранг", який мав стати проривом в розробці новітньої техніки.

Про це повідомляє Український Мілітарний Портал.

Як відзначається, на параді в Москві на Червоній площі демонстрували новітню російську військову техніку, в тому числі і бронетранспортер До-17 "Бумеранг", який за заявами розробників не має аналогів. Так, під час заходу, який відбувся 24 червня з нагоди 75-річчя перемоги над нацизмом, БТР спалахнув на очах сотень очевидців і застряг на дорозі.

Новий БТР Росії

Інцидент зняли на відео, після чого ролик опублікували в мережі, що в свою чергу викликало активне обговорення. Зокрема, на відео видно, як БТР в колоні іншої техніки рухався московськими вулицями в Північно-Західному окрузі міста, але несподівано "Бумеранг" зупинився і сильно задимівся.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

В результаті з бронетранспортера став валити густий дим, яким заволокло частину вулиці та оповило містян, які зібралися подивитися за проходженням техніки. Люди, які спостерігали за НП, були змушені відійти від проїжджої частини, щоб не задихнутися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські воїни покарали загарбників Путіна на Донбасі.

Як повідомляв Знай. ua, бойовики збили вертоліт СБУ та ЗСУ, річниця непоправної втрати України.

Також Знай. ua писав, що на Донбасі вороги з гранатометів і кулеметів атакували українських героїв.