Знаменита телеведуча і журналістка Тіна Канделакі заявила, що її домагався експрезидент Грузії Міхеіл Саакашвілі, який нещодавно очолив Нацраду реформ в Україні.

Про це генпродюсер телеканалу "Матч ТВ" публічно заявила під час YouTube-шоу "Подруги".

"В мене є класична історія, коли мене спробував домагатися Саакашвілі. Вже як би в зрілому віці. Там дійшло до бійки. Ви знаєте, я не знаю, може це я, і це мій характер, і мій темперамент. Я сказала: "Постав мене на місце, будь ти проклятий! Або я впевнена, що нога жодного грузина не вступить на твою могилу", - поділилася Канделакі.

Тіна Канделакі у

За словами телеведучої, існує грузинський звичай, коли в головному святому місці – в Кафедральному храмі Светіцховелі в Мцхета, ховали великих правителів під плитою храму і люди ходили по його праху.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це найбільша честь, коли по твоєму праху ходять. Я кажу, навіть праху не буде, щоб нога вступила. І у нас сильний стався скандал. Мене багато років не впускали в Грузію. Тому що він спробував мене в цьому сенсі "прохарассити", але не вийшло. Мені здається, він сам злякався", - зазначила Тіна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Саакашвілі однією заявою спровокував виклик посла України в Грузії, подробиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Офісі президента розповіли про завдання, які повинен виконати новий глава Нацради реформ Міхеіл Саакашвілі. Зокрема, вони стосуються вдосконалення податкового законодавства та завершення реформи митниці.

Також портал Знай.uа писав, що темпераментний Саакашвілі зірвався на відеоконференції – "Та пішли ви до біса!".